joi, iunie 14, 2007

La fetite


Soldat fiind, bordeluri cutreieram

Soldat roman, cu permisii din An in Paste, te inteleg perfect. Asa eram si eu, pe vremea cind ma intitulam militar in termen. Fiecare invoire de 8 ore ma ducea inevitabil pe Calea Plevnei sau pe Stefan Furtuna, in Bucuresti. La fetite. Boanghine, zuze, jartele, farfuze, cotoharle, matracuci, zi-le cum vrei cititorule, dar erau curvete. Binefacatoarele soldatului care are amica la cateva sute de kilometri si care e satul de revistele porno care ii umpleau dormitorul. Prima vizita e mereu cea mai naspa. Garantat. Apoi capeti experienta, afli ca si celei mai nasoale curve tre sa ii spui ca are ochi frumosi si treaba merge unsa. Sa te fereasca naiba sa nu ai prezervativ, ca apoi iese rau.


Prima
Prima permisie, dupa Paste. Veneam de acasa, iar singur. Nush cum naiba facuse Polonic de se pierduse de mine si de tren, avea sa ajunga abia noaptea, tot singur. Nu aveam mobile sa ne anuntam unde sa ne asteptam, asa ca stabilisem ca ne vedem la cazarma. Cum aveam timp destul si solda de cheltuit, hai la fetite. Pentru prima oara. Solo. Ma duc in Basarabi, dau coltul pe Plevnei si sar puradeii in capul meu.
-Hai baiatu militar ca avem de toate aici. Si romanca, si tiganca si turcoaica si are tata si o grecoaica, dar aia e ceva mai scumpa. Hai ca fac reducere de militar, ca ai o freza care zice clar de unde vii.
Mers cu puradelul. Ochit marfa. Baragladinele stateau la tigara. Eu bagam Viceroy ca ratanul in termen, ele Kent, Marlboro si Lucky. Cum intru, cum sar farfuzele pe mine, ca asa e regula, sa intampini voioasa clientul. Bagat cu ele in seama, cum le merge si ce fac. Imi placea o ucrainianca din Odessa, dar nush ce imi spune, ma enervez si ii trag un "Iob tvoiu mati" invatat de la Sven Hassel. Fac pe cocosul, o bag in camera de la subsol si dupa 10 minute ies afara mort. Ma placea bagaboanta si ma lucrase ca la Nufarul. Mai o poveste, mai un suc - trimisesem puradelul sa le ia o Fanta - si ma duc catinel spre romanca. Repetir. La 3 saptamani eram amicul lor cel mai bun dintre clienti. Si le adusesem jumate de pluton pe cap. Bine, nu doar pe cap, dar asta e chestie de interpretare.


Clienti vechi
Cea mai tare faza posibila e sa duci un amic pentru prima oara la fetite. Daca mai e si rusinos, ala esti. Asa a fost de vreo cateva ori si a fost beton. Primii pe lista au fost 2 din gradatii mei. Hahaianu si Ciumau, namilele companiei. Ditamai martalogii, se miscau ca ursul in magazinul de electrocasnice. Ne pilisem bine si i-am dus la loc cu verdeata si fetite. Soldati nesimtiti, au platit cate un scurt si au iesit dupa 40 de minute din camere. Cucuveaua batrana de se intitula matroana, smolita la fata si cu voce de barbat, a chirait ea ceva, dar cand a vazut cum se scurg matahalele din casa ei si ce distrusi arata, a zis ca e mai bine sa nu se ia in clont cu tembelii. Urme de ruj pe obraj, de dinti pe gat si buze umflate.
-Ba prostilor, v-am spus sa nu le pupati, ca ati pupat jumate de Bucuresti in poola.
-Bibane, vezi ca te intreci cu gluma, isi aminteste Ciumau ca la uniforma poarta grade. Daca spui ceva in companie, te omoram la instructie. Aveam sa devin protejatul lor, numai pe faza ca taceam si le aprobam marile fapte de vitejie din bordelul veseliei. Ciudata aia balaoachesa cu care intrase Hahaianu in camera devenise o zana de fata, iar romanca aia spanchie a lui Ciumau rivaliza cu Andreea Marin, Tania Budi si alte vedete vazute la tv.

Sibieni in action
Cativa ani mai tarziu am revenit in Bucuresti, dar numai pentru cateva zile. Alaturi de Fane si un jurnalist sibian, caruia nu ii dau numele, dar cert e ca iubita lui il alinta Capsunelul. Venisem la barajul de promovare al echipelor feminine de handbal in prima liga. Eram cazati in Tei, la hotelul din baza. Fetele din echipa erau cazate in alta cladire, asa ca am plecat prin oras de nebuni. Alti doi amici nu au avut curaj sa vina la ceea ce a devenit Masacrul Farfuzelor. Prima oprire, sa recuperam una amic al lui Fane si el matahala cat casa. Tuspatru am plecat din casa in casa pe Pleveni si Stefan Furtuna sa gasim niscaiva janghine mai insailate pentru invitatii sibieni. Capsunelul nu mai fusese, asa ca musai sa ii facem botezul. Beleaua era ca voiam unele mai spalate, dar am nimerit numai prin niste darapanaturi de case. Nu se mai putea asa. Gata. Pina aici.
-Capsunelul, tre sa iti faci botezul, zice Fane nervos. Il bagam in prima maghernita bucuresteana unde aveau o curveta libera. Il aruncam in lupta, intr-o camera unde era lumina stinsa. A iesit in zece minute, stors si disperat.
-Baaaa, bulangiilor. Unde m-ati trimis? Erau zece cupluri in camera aia, claie peste gramada. Abia am gasit un colt de pat, dar stia meserie pasarea, asta e sigur. Hai sa plecam, ca imi borasc matele din mine.
Am gasit intr-un final si casa unde voia Fane sa ajunga, cica il stia pe pestan. Culmea e ca avea dreptate. Noi eram 4, dar Capsunelul nu mai avea bani. Am dat insa de doua fetite care au meritat. Singur in camera, stateam si ma uitam la tv in timp ce imi savuram o tigara de foi si o janghina ma rezolva. Rascolisem toate bordelurile pentru asta, enervasem toti pestii si se uitasera urat la noi vreo 2 patrule de protectie ale fetitelor. Asta e, pina la 5 am baut apoi bere pe trotuar si am urcat in primul autobuz inapoi spre hotel. La 6 am adormit si la 8 cantam pe balconul din hotel, in boxeri... beti... D`ont cry for me Lacul Tei.


Ultima
Ne rafinasem dupa ceva timp, un an asa, .... Nu mai mergeam noi la ele, le luam pe ele acasa. Asa a ajuns un amic oltean al meu sa vada pe viu pentru prima oara ca online-datingul rivalizeaza grav cu chemarea de farfuze la domiciliu. Adica din lipsa de ocupatie si mai ales de alternative la ora aia tarzie, am adus noi una cat China, sau macar cat Tibetul. Cert e ca asa am mai invatat o faza. Cand ai baut prea multa bere, nu ii chema amicului meu gagici. Ca i se face mila si nu mai vrea sa le faca nimic. Mai bine bea cu ele sau sta de povesti. Iar la final, cind nu e atenta zuza, ii mai si fura din onorariu. Ca sa te faci de tot rasul. Si cica nu ai ce invata cind mergi la fetite :)

3 comentarii:

  1. Anonim8:26 p.m.

    hmmm, da, e ok povestirea, nu prea de fete, dar dehhh, nu m-a obligat nimeni sa citesc...cautam sa aflu si eu cine e stefan furtuna de are doua strazi - una in bucuresti si una in braila...poate imi spui tu cine a fost :) si data viitoare cand mai ajungi la "fetite" gandeste-te k unele nu au nici 18 ani si este posibil sa fie obligate de o scarba de tigan, incult si jegos, sa te satisfaca pe tine...mie gandul asta mi se pare indeajuns pentru ca orice barbat sa nu calce pragul unui bordel vreodata...

    RăspundețiȘtergere
  2. E chiar faina povestioara si da asa e daca nu flirtezi cu fetitele de cele mai multe ori banii nu ajung,o data a trebuit s-o seduc" pe una sa se culce cu mine :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim5:50 p.m.

    Marea majoritate a fetelor sunt obligate sa aiba relatii pe bani si fac asta pentru ca nu au unde sa se duca sau pentru ca mor de foame.Si atunci ori reglementam prostitutia si se aleg si fetele cu ceva avantaje ori lasam lucrurile asa, ca practic prostitutie exista ,iar politia se face ca ia masuri si e posibil sa nici nu poata acum cand fenomenul a capatat amploare iar in ziare dar si pe net gasesti tot felul de oferte cu poze, pret si locatie si bineanteles numarul de mobil.

    RăspundețiȘtergere