vineri, aprilie 13, 2007

Premiile CRP

Vin imediat si premiile astea. Cine sunt nominalizatii, asta puteti afla de aici: http://www.pressclub.ro/premii/index.html
Ce ma intriga pe mine, si nu oricum, ci rau de tot, sunt nominalizarile de la presa sportiva. O sa vedeti 3 nominalizati. Un om care scrie editoriale la Gazeta Sporturilor, doi oameni care scriu reportaje la ProSport si al meu coleg, George Trandafir, care scrie cele mai tari jurnale de sport la radio InfoPro.

Buuuun.... flotare logica acum...

Nu stiu cine a facut din presa sportiva varza asta, dar a alege un castigator dintre cei 4 oameni, mi se pare aberant. E ca si cum compari merele cu ridichile. E ca si cum incerci sa spui ca Lobont e mai bun decat Claudiu Niculescu. Compari un portar cu un atacant. Sau incerci sa spui ca Tiriac e mai bun decat Hagi. Cine judeca acolo? Pe ce criterii? Cum?

Cel care ia decizia asta... Sper sa fie ceva mai bun decat CTP si Tolontan, sa aiba ochiul format mai ceva decat Cristoiu si sa opereze mai bine decat cel mai tare chirurg roman. Eu unul, ma recunosc invins. Nu as putea sa dau un premiu de presa sportiva daca as fi pus sa aleg intre cele 3 nominalizari. De ce nu se mai dau premiile de presa sportiva radio, tv si presa scrisa... asta o stiu probabil cei care pot compara un editorial al lui Geambashu cu un reportaj al colegilor Enciu si Nenciu, basca un jurnal radio.

Oricare ar fi premiantii, eu cred ca juriul s-a facut de ras mai ceva decat cel de la premiile Ioan Chirila. Si mai mult ca sigur, toti 4 merita un premiu, dar fiecare la categoria lui.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu