miercuri, aprilie 11, 2007

Despartire


Gata, ne despartim. Relatia noastra tine de un an si doua luni, mai mult decat oricare alta relatie din ultimul timp, dar e timpul sa se termine. Va fi inlocuit. Dupa vreo 80 de ore in care am tot vorbit, dupa cateva mii de mesaje bune, cred ca e cazul sa se termine. Sa il las altuia. Cu busola si celelalte accesorii, cu bateria care tine 3 zile, cu o carcasa la schimb, casti stereo si tot. In schimb, solicit vreo 2 milioane de lei vechi, 200 ron. E Nokia 5140 si il dau. Poza e aici, care ai chef sa il iei, ai id-ul meu de mess la profil.

6 comentarii:

  1. Anonim9:34 a.m.

    sa fie intr-un ceas bun.
    :)
    asta nou.. stie mai multe? :D

    olteanca

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce scriu, ce intelege ea... :)
    Il dau, adica nu e vandut inca, astept oferte. Nu exista inca unul nou, dar va fi un nokia 6080, silver sau black, ma mai gandesc aici. Oricum, numai auriu sa nu fie ca ma dispera.

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim2:07 p.m.

    ce scriu eu, ce nu intelege el!
    asta nou de pandesti - intrebam - stie mai multe? calca, spala, ..ehm.. pricepi tu.
    din ala vechi sper sa patrezi macar agenda; sa stii unde sa ma suni cand ma inviti la vinul ala. :P

    pupescus,
    olteanca

    RăspundețiȘtergere
  4. Se intalnesc ei muntii, darminte noi...:) Este timp, nu e bai. Si ala nou, sincer, nu cred ca stie sa faca mai multe. E un Nokia 6080 sau un 6070...inca nu sunt decis. Cert e ca raman baiat fidea ptr Nokia.

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim2:49 p.m.

    vai, ce ma rodea sa-o comentez p-asta cu fidelitatea.. :)).. da' gata, nu mai zic nika. ca dupa aia iar umbla vorba ca-s fata rea si, fireste, io n-am nici o legatura.
    despre telefoane, nu stiu nimic, asa ca ce zici tu - aia sa fie.

    pupescus! s-auzim de bine
    al.. olteanca

    RăspundețiȘtergere
  6. Fidel ptr Nokia, nu ptr tine Alexaaaaaaa. Valeu, ma omori uneori cu fazele astea. Ai noroc ca ai scris frumos de mine pe yahoo360, ca altfel comentam eu aiurea. Hai sa fim sanatosi

    RăspundețiȘtergere