joi, ianuarie 22, 2009

A venit

Daaaa, a venit. De azi, am laptop. Un HP. Are hardul doar de 40, dar ... are cel putin. :) Iar de la 1 feb ii bag si netul in cur, sa il vad ce face. Hardughia aia mare o sa stea la picioarele lui, in timp ce eu ma joc si imi copiez filmele. Hasta la victoria comandante. Am de tras o gasca de filme de pe cd pe dvd. Asa ca... ma apuc de munca.

5 comentarii:

  1. Anonim8:09 p.m.

    sa-l stapanesti sanatos! las ca nu-i asa putin 40 gb. atata are si al meu si har Domnului mai are pana sa se umple. astept posturi despre dc si torenti :))

    RăspundețiȘtergere
  2. ia-i un hard extern şi te-ai liniştit cu spaţiul.

    RăspundețiȘtergere
  3. @ alef... Mersi de urari... deja l-am probat, jocul merge bine. Mai pun ceva codecuri pe el si de astea si o sa fie beton.

    @Cougar... stiu tata, momentan am insa alta belea pe cap. Netul. Ca alde Dimulescu il lasa in paragina, s-au bagat paianjenii pe fibra optica, iar alde titan.net vor sa ne capatuiasca cu un switch si cu un nou ip, toate la supra pret. Asa ca ma gandesc serios la un rooter. Dupa ce am net, imi fac griji si ptr spatiu

    RăspundețiȘtergere
  4. un motiv foarte bun ca sa nu mai merg acasa la mine pentru diverse chestii pentru scoala. sa il stapanesti sanatos bufnilule, cu tot cu broasca atasata de el :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Da, acesta va fi primul calculator care va avea si ... soarece si broasca. E de bine, m-am dat naibii.

    RăspundețiȘtergere