luni, ianuarie 12, 2009

Criza la misto


I love Criza. Nu e vreo gagica Criza asta, e vorba de criza economica. Si momentan nu ii simt coltii, ci doar binefacerile. Pai hai sa vedem care sunt.

1. S-a scurtat bine de tot calupul publicitar de la tv. La toate televiziunile. Sa tot fie filmele de acum incolo, am timp doar sa ma duc la baie, pina revin... e gata si calulpul de spoturi rasuflate, ma uit iar la film.

2. De acum incolo, publicitarii sunt nevoiti sa bage reclame foarte tari, ca si asa e bugetul lor cum e, timpul de emisie scurtat, etc. Mai bine inseamna cu mesaj mai percutant si nu toate prostiutele gen... dero, cu baba care are mereu cu ea o punga de dero: la citirea testamentului, la bal, la concert.

3. La redactie primeam tot soiul de ziarulete de alea micute, enervante, adevarate ziare spam. Nu le dau numele, ca si reclama negativa e reclama. A venit criza, sa vad cat mai rezista si ele, nu de alta, dar se subtiaza teancul de ziare si reusesc sa gasesc mai repede ProSportul in teanc.

4. Creste euro, cresc preturile, nu ma mai calca pe degete babele cu carucioare din super-mega si hyper-marketuri. La cat de putine isi vor permite, o sa aiba cosuri. Sau si mai bine, o sa mearga la piata. Ne vedem acolo frumoasele mele octogenare... Nu radeti ca se mai nimereste si cate o minora... doar 16 ani. De cand a iesit la pensie.

5. Se dau de ceasul mortii oamenii, de parca e apocalipsa. Nu stiu la voi cum e, dar mie imi place sa ma uit la ei cum chibiteaza criza. E sentimentul ala misto ... de pescar, cind stai cu undita in balta si in spatele tau se aduna cate 2 sau 3 tipi si incing o super conversatie. Ce momeala iti trebuie, ce peste mare e acolo, ce plute is mai bune, ce undita ar da randamanet, ce fir trebuie folosit. Iar cand te intorci la ei si ii intrebi de ce nu pescuiesc si ei ... iti raspund... ca nu se pricep si ca nu au pescuit niciodata.

6. Nu in ultimul rand... i-a scazut averea lui Gigi Becali. Coincidenta sau nu, nici nu mai apare la tv. Uuuu-haaaa. Daca saraceste, parol de onoare ca eu ii dau o ciorba calda, ca si el mi-a dat o gasca de stiri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu