sâmbătă, ianuarie 12, 2008

Satanisti, metalisti, ciuri-buristi


Balta metalistilor

De ce naiba i se spunea asa? Pentru ca atunci cind venea Trotusul mare lasa o ditamai baltoaca, de dimensiunile unei piscine, linga digul unde obisnuiam sa facem noi baie. Si la baltoaca aia se strangeau rockerii si fetele lor sa faca o baie. Era adanca, aveai locuri mai multe de sarit in cap, iar pe noi ne atragea cu totul altceva. Dan Patrascu daduse zvonul.
-Seara fac unele tipe baie fara sutien...
Ne luase foc tot creierul instantaneu. Grasul si Sperila se lingeau pe buze, Polonic isi freca palmele, iar eu salivam mai ceva decat Homer Simpson in fata unei gogosi cu ciocolata.
-Ba, daca prindem vreuna pe acolo, aia suntem. Sa vezi ce ii fac, o smotocesc de nu o mai stie nici ma-sa acasa, se lauda Grasul.
-Unde dracul ba nebune, ca nu e decat nisip si dig in jur, nu ai unde te ascunde... ma bagam si eu in seama.
-Auzi ba ciuri-buri, nu ma freca tu la cap. Stai sa dau eu de o dezbracata de asta intai si apoi sa vezi ce iese. O duc peste strada ca doar e Perchiul la 100 de metri. O bag in boscheti si aia e, tzaca-paca.
Nu a fost deloc cum spera Grasul, ca socoteala de acasa si aia de pe Trotus nu se prea potrivesc.


Rusinosii
Am plecat de acasa de la ora 11 ziua, sa fim siguri ca vom gasi ceva oameni pe acolo, pe la balta metalistilor. Canci. Nu era nici dracul pe coltul ala de dig, dar in zare, la locul nostru obisnuit de baie forfoteau gagicile. Ne-am dus cu pas vioi sa agatam niscaiva purtatoare de bikini, dar a iesit prost. Erau vreo cateva pirande cu tzatzele libere in vant care isi spalau caii si covoarele in cascada mica de linga dig. Am ramas interzisi, iar Sperila a dat-o imediat pe limba lor.
-Has me carestes fa Pirando, ia dracului caii de aici ca nu mai pot face baie la vale. Numai jeg si detergent e in apa asta, ce dracu faceti?
-Has mo mij bai puradelule si imputitule, ca ai ramas fara apa acasa si vii aici sa te speli. Na, fa baie jegosule, spune cea mai batrana si mai neagra, dupa care isi ridica fusta sa i se vada tot, pina si maruntaiele, si se usureaza in apa.
Am belit toti ochii cat cepele, dar singurul cu prezenta de spirit a fost Polonic, care a luat o piatra si a aruncat-o dupa ele. Sa te tii potop de injuraturi, amenintari si expresii balaoachese. Ne facusera de bafta, nu veneau nici metalistele, ne-am luat talpasita pe dealul Perchiu, sa culegem coarne si alte tampenii.


Revenirea
Am revenit pe seara la balta metalistilor. Doua blonde spalacite se atineau de vreo 5 pustani cu inceput de pleata si urma de cas la gura. Cand am aparut noi, instant li s-au marit retinele. Grasul detinea ditamai plosca de votca Saniuta, in buzunarul meu de la piept se vedea pachetul de tigari Assos, iar pletuta lui Sperila le dadea semne prietenoase in vant. Au tabarat pe noi ca tiganii. Ca sa le dam o gura de votca, ca sa le dam tigari straine, ca ei au doar Carpati si Snagov, cacaturi de astea. Mi se facuse lehamite, cand o blonda s-a bagat in sufletul meu si mi-a zis sa ii dau sa fumeze din tigara mea. I-am lasat-o pe toata, m-am dezbracat si m-am aruncat in apa. Era mai calda decat in Trotus, asa ca ... cinci minute mai tarziu toti 4 jucam prinsea in apa. S-au lasat si ele fara sutien, dar am fost dezamagiti. Aveau platfus la piept, iar seara Grasul se lauda ca el are tatele mai mari decat metalistele.
-Auzi ba Ochi, o fi de la muzica aia tembela, de la decibei (nu stia ce is aia decibeli) de li se dau tatele inapoi.
-Nu ba, sunt virgine, ca altfel li se mareau, se baga si Sperila in disputa academica. Daca le babardim, aia suntem, li se lasa tatele si se fac mai mari.
-Nu, nu am curaj sa fac de astea. Mi-a spus mie o tipa ca daca o dezvirginezi sunt 90 la suta sanse sa ramana gravida, e ceva cu sangele care curge, lamureste Grasul beleaua. Le lasam pe mina alora apoi ne bagam si noi la ele la fofo.
Nu stiu cum naiba dar am ajuns amicii unora de pe acolo si am primit tot felul de confesiuni care de care mai tampite.


Satanisti? Pe naiba
Metalarii de la Targu Ocna, Onesti si toata zona aia a Vaii Trotusului au fost mereu indicati drept satanisti. Naiba stie de ce, ca noi nu am dat niciodata peste asa ceva. Erau unii care se credeau ceva mai radicali decat prevede legea, dar de fiecare data cand ridica vreunul ciocul isi lua o vasla peste ochi de la Grasu, care linistea orice chemare diavoleasca din capatana ascunsa sub plete. Doua au fost cazurile care sa se apropie cat de cat de asa ceva. Primul era un agarici de metalar care ii taia gainile bunicii si apoi se lauda la noi, ca atunci cind ii smulgea capul galinaceii spunea ca e jertfa pentru Satan. La 2 ore dupa sacrificiu, halea din copanele sacrificate mai ceva ca un caine la oase. S-a calmat dupa doua scatoalce de la Grasul, care nu putea accepta abaterea de la dogme. Decat cand era beat. Umbla de Inviere chitrofanit printre morminte, sa stranga bani, si se lauda oricui ca vrea sa o aiba pe Stela rastignita pe o cruce, in cimitir. Stela era o tigancusa plecata la Sexy-club in Bucuresti, iar Grasul ramasese cu gandul la ea. Beleaua lui venea a doua zi dimineata, cand i se povestea ce facuse si atunci se pocnea cu capul de masa de sah din spatele blocului, jurand ca in veci nu o sa mai bea.

7 comentarii:

  1. amice, sunt bestiale povestirile..tine-o tot asa!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim5:07 p.m.

    Mersi mersi... e plina tolba, vor mai veni.

    RăspundețiȘtergere
  3. super tare tine o tot asa

    RăspundețiȘtergere
  4. Anonim1:48 p.m.

    bai renegati ceea ce este dejea un D-zeu pt totii si intr-o buna zi vor arde totii in iad dupa cum va este soarta eu daca asi avea o putere va-si omor precum au omorat nazisiti pe evrei

    RăspundețiȘtergere
  5. Nenea anonim, se scrie ``a-si`` nu ``asi``.:) Cred ca nazistii v-ar fi exterminat pe voi tiganii si fanii muzicii tiganesti si negroide. Dar visati voi cioranii cat vreti ca sunteti normali sau civilizati.

    RăspundețiȘtergere
  6. Anonim4:03 p.m.

    Foarte tare!Chiar mi-ai captat atenţia.

    RăspundețiȘtergere
  7. faine povestile \m/salutari din onesti(home)>:)

    RăspundețiȘtergere