miercuri, iunie 11, 2008

Al dracu net...

La ceva timp dupa ce mi-am facut blogul am vrut sa il las naibii. Nu ma mai tenta sa scriu si alte chestii. Ca apoi sa vad cine ia linkul si il adauga in blogroll. Iar ultimii 3 care au facut asta... sunt total diferiti.

1. http://www.onesti.com.ro/ aici sigur e un amic mai vechi al meu...din Onesti. Bun si ft bun. Dar de ce dracu nu imi spui si mie Dane ca ma pui acolo? Nu de alta, dar nu sunt site de utilitati pentru onesteni.

2. cevoronestenii.wordpress.com sau org sau ce dracu e terminatia aia de acolo. Aloo... frate, tu cine esti ca sa mor daca stiu. Am vrut sa vad profilul omului, sa stiu cu cine stau de vorba, sa alea alea.,.. ma intelegi.... nu ai cu cine ma... niste...onesteni. :)

3. nu dau adresa, doar ca ma trezesc adaugat in blogul unei tipe ametite rau... are 17 ani, a babardit o onesteanca si vezi doamne se crede lesbianca. Ironia sortii, eu...care ma stiu homofob si alea... am ajuns in blogrolul uneia de se reproduce cu limba si degetul. La mai mare Bufnila... ca imi vine sa inchid iar blogul... :))

9 comentarii:

  1. bufix, stai dreacu colea in blogeasfera..ne mai descretim si noi fruntile..

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim8:42 a.m.

    De 1 & 2 eu ma declar principal vinovat.
    Daca o sa iti creasca traficu' cumva si o sa te citeasca lumea mai mult ne vedem la o bere in iunie, iulie cand 'oi mai ajunge si eu prin frumoasa Bulgarie, pardon Romanie.

    RăspundețiȘtergere
  3. He he he he... e de bine... Beleaua nu e de crescut traficul... ci ca nu ma stiu blog de informatie ptr onesteni...:)) Iti dai seama, dupa ce citeste omul stirile, hop si bufnila cu poze de betive si povestiri porno. Asta da informare. :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Anonim9:44 a.m.

    las' ca nimeni nu e sfant si asteaptam cu drag bildingsroman-ul intr-o carte ;)
    Contemporani fiind, mie cel putin, imi face placere sa citesc intamplarile memorabile din jurul scolii nr 8.
    De cand ai inchis agenda si ai facut stirili fara "prompter" mi-am dat seama de ce fel de acrobatii intelectuale esti in stare.
    Ave Bufix!

    RăspundețiȘtergere
  5. daca m-as fi oprit la aia poate ai fi fost fericit.lista e mult mai lunga=))

    RăspundețiȘtergere
  6. si acum nu m-ar mira sa imi stergi commentu` si sa activezi si moderarea comentariilor.deh..al dreacu` de sensibil si de tolerant:P

    RăspundețiȘtergere
  7. NU sunt tolerant. Sunt homofob. Iar pe tine te cred proasta. Rau de tot. Si sincer, nu stiu ce mama dracu te bagi atata in seama. Sper sa ma scoti din blogroll si sa te duci invartindu-te.

    RăspundețiȘtergere
  8. termină, bă, cu tînpeniile.
    dacă noi, ăştilanţi, nu te adăugăm la blogroll, nu-nseamnă că nu te citim.
    că de băut nu suntem în stare să bem înpreună.

    RăspundețiȘtergere
  9. Anonim7:56 p.m.

    am o veste prasta ..iar te-am bagat pe www.onesti.com.ro

    RăspundețiȘtergere